Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, πρωταγωνιστεί στη Βιώσιμη Ανάπτυξη των επιχειρήσεων μόδας

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Sustainable Fashion Fair.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, πραγματοποίησε το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου, την εκδήλωση Sustainable Fashion Fair, στηρίζοντας τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μόδας, σε συνεργασία με το Impact Hub Athens.  

Η εκδήλωση, έγινε στο πλαίσιο του έργου «Eco Fashion Eu», στο οποίο το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, είναι ο Συντονιστής Φορέας.

Το Σάββατο, τα στελέχη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, επισκέφθηκαν όλους τους εκθέτες της εκδήλωσης, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που παράγουν από ανακυκλώσιμα υλικά, με στόχο τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον και στρατηγική την Κυκλική Οικονομία.

Παραβρέθηκαν από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, οι:

Κώστας Δαμίγος, Α’ Αντιπρόεδρος.

Γιώργος Παύλου, Γ’ Αντιπρόεδρος.

Γιάννης Μάνος Γενικός Γραμματέας.

Κωνσταντίνος Καραμιχάλης μέλος Δ.Σ Β.Ε.Α, ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας «Αθηναία Μ Καραμιχάλης ΑΒΕΕ», Βιοτεχνία Εσωρούχων, μια από τις 4 εταίρους του έργου Eco Fashion.

Βούλα Γιοβανοπούλου, Διευθύντρια Βιοτεχνίας και Ανάπτυξης

Βασίλης Γιαννόπουλος, Προϊστάμενος Τμήματος Βιοτεχνικών Θεμάτων

Μίνα Πελέκη, Τμήμα Βιοτεχνικών Θεμάτων και Διεθνών Σχέσεων.

Όλες οι επιχειρήσεις παρουσίασαν καινοτόμα, βιώσιμα, προϊόντα.

Παράλληλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του διημέρου:

-Προβολή ταινίας Traceable της Jennifer Sharpe

-Προβολή ταινίας Fashion Reimagined της Becky Hutner

-Εργαστήριο υφαντικής από την Χρύσα Γεωργίου με το project Υφαίνειν

-Παιδικό εργαστήριο. Το History Line μέσα από το συνεχιζόμενο εργαστήριο του και χρησιμοποιώντας τα παιδικά βιβλία Ιστορίας & Ενδυματολογίας του, θα βοηθήσει τους μικρούς μας φίλους να κατανοήσουν παίζοντας την μοναδικότητα της Ιστορικής Ενδυμασίας.

Tο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, είναι ο Συντονιστής Φορέας του έργου “EcoFashionEU – Promoting the sustainability of small and medium textile and fashion manufacturers” και μέλος του Enterprise Europe Network Hellas.

Revolutionizing Fashion, Reviving Earth

#EcoFashionEU #ΕENCanHelp #EISMEA #EU

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν με ανακυκλώσιμα προϊόντα μόδας:

@3quarters @amalthea.Athens @apiliotisjewellery @beautybarkipseli @Christiana Vardakou Design @Convert Art @Daphnealexofficial @Eating +he Goober @Fibra Fibra @Frini Giannouli @Hallelujahsocial @History Line @itsashirt @keeklos @Kimale @lovecutsathens @Marilena Stathopoulou @marystasini @oratiashop @Pepper Vally Knitwear @picothestore @printsilk.gr @sielathens @syn.athena.kai.xeira.kinei @thela.eco @Threadsofhopehellas @tsakonika__ifanta @evi.valasi.9