Θέματα αγοράς

Θέματα αγοράς

Έως 10% η έκπτωση της ΔΕΗ σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω χιονόπτωσης

Στο 10% υπολογίζεται η έκπτωση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για όσους  είχαν διακοπή ρεύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια», μετά από σχετικό αίτημα του Πρωθυπουργού στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση, κι ενώ οι διακοπές ρεύματος συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με την Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών σχέσεων της ΔΕΗ, Σοφία Δήμτσα η απόφαση της ΔΕΗ θα ισχύσει και για όσους καταναλωτές έχουν επιλέξει διαφορετικό προμηθευτή ρεύματος.

Μηδενική χρέωση δικτύου διανομής τον Φεβρουάριο για όλους τους πελάτες ηλεκτρικής ενέργειας που επλήγησαν από την κακοκαιρία ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ,  «Ο ΔΕΔΔΗΕ, αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία χιλιάδων νοικοκυριών που επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, αποφάσισε να αφαιρέσει από τους λογαριασμούς τη Χρέωση Δικτύου Διανομής, που αντιστοιχεί στον μήνα Φεβρουάριο», αναφέρει ο Διαχειριστής.

Η Χρέωση Δικτύου Διανομής θα αφαιρεθεί από όλους τους λογαριασμούς πελατών που επλήγησαν, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.