Θέματα αγοράς

Θέματα αγοράς

Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου lockdown για την κυβέρνηση

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown η κυβέρνηση, σύμφωνα με δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.  «Δεν αποκλείουμε τίποτα όταν έχουμε πει ότι δεν μπαίνει σε καμιά ζυγαριά η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ξεκαθαρίζοντας πως η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί, ώστε να αντιμετωπιστεί η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, την οποία χαρακτήρισε ένα πρόβλημα «δυναμικό».


Επίδομα παιδιού: Κλείνει προσωρινά την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 00.01 η πλατφόρμα

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στις 00.01 θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα του παιδιού 2020 ,όπως αναφέρει ο Οργανισμός σε ανακοίνωσή του. Κατόπιν αυτού, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της τέταρτης διμηνιαίας δόσης για το 2020. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για την υποβολή νέων αιτήσεων.


Παράταση μέχρι τέλος του έτους για ρύθμιση οφειλών δανειοληπτών του τέως ΟΕΚ

Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη ρύθμιση αποπληρωμής οφειλών δανειοληπτών που χορηγήθηκαν από ίδια κεφάλαια του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), ύστερα από την αρ. 3038/59/2.06.2020 απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.