ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο: Διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής σε 5 χώρες της Ασίας στις 19/11-1/12/22.

 1. Πρόσκληση link
 2. Πρόγραμμα link
 3. Registration link

SIAL 2022 – Meet buyers of the agrofood sector -Προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις

Εγγραφή : https://business-meetings-food-paris-2022.bf.b2match.io/

Η SIAL είναι η κορυφαία έκθεση βιομηχανίας τροφίμων στον κόσμο που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο Παρίσι.
Η   SIAL Paris 2022 θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ για την παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων:7.000 εταιρείες από περισσότερες από 100 χώρες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε επαγγελματίες λιανικής και τροφίμων.
Όλα τα είδη τροφίμων, από συστατικά μέχρι εξοπλισμό έως τελικά προϊόντα, θα εκτίθενται σε 20 εκθεσιακούς τομείς.
Η SIAL Innovation θα ρίξει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας σε μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα διατροφής.

Eκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων διοργανώνεται στη SIAL από φορείς που συμμετέχουν στο Enterprise Europe Network μεταξύ των οποίων και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας .

Η εκδήλωση θα οργανώσει συναντήσεις μεταξύ αγοραστών -παραγωγών  βάσει συγκεκριμένων αιτημάτων από τους διεθνείς αγοραστές. Αυτό το νέο είδος εκδήλωσης είναι μια πρωτοβουλία του Enterprise Europe Network – με στόχο τη σύνδεση αγοραστών και παραγωγών του κλάδου των τροφίμων.

 1. Εγγραφή και συμμετοχή των αγοραστών: δωρεάν.
 2. Η εγγραφή και η συμμετοχή σε αυτή την εκδήλωση για τους παραγωγούς – προμηθευτές δεν είναι δωρεάν. Το κόστος ανέρχεται στα 250 ευρώ ανά συνάντηση. Το τιμολόγιο θα σταλεί μόνο μετά την επικύρωση της ατζέντας σας.

Οι αγοραστές και οι παραγωγοί ενθαρρύνονται να προεγγραφούν στον ιστότοπο της εκδήλωσης: https://www.sialparis.fr/
Όλοι οι αγοραστές και οι προμηθευτές μπορούν να εγγραφούν στην εκδήλωση (εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης)

Για συμμετοχή στις συναντήσεις εγγραφείτε στον ιστότοπο: https://business-meetings-food-paris-2022.bf.b2match.io/   επιλέγοντας ως γραφείο υποστήριξης το Athens Chamber of Small and Medium Industries.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

MariMatch @ Posidonia 2022
Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων στο πλαίσιο της  Διεθνούς  Έκθεσης Ποσειδώνια 2022
Αθήνα 7, 8 & 9 Ιουνίου 2022
Γνωρίστε νέους επιχειρηματικούς συνεργάτες και επεκτείνετε το Δίκτυο Έρευνας
και Καινοτομίας στον Ναυτιλιακό Τομέα
Εγγραφή: https://marimatch-posidonia2022.b2match.io/

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), συντονιστής του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas, και η ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ προσκαλούν  φορείς που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Ναυπηγικής Βιομηχανίας, του Μηχανικού Εξοπλισμού & της Θαλάσσιας Τεχνολογίας στο διεθνές forum επιχειρηματικών συναντήσεων MariMatch στις 7, 8 & 9 Ιουνίου 2022 στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Ποσειδώνια 2022.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του δικτύου Enterprise Europe Network.

Διαδικασία εγγραφής

 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής online (https://marimatch-posidonia2022.b2match.io/) (κάνοντας κλικ στο Register) & να υποβάλουν την περιγραφή του οργανισμού και ένα προφίλ συνεργασίας στο “Marketplace”.
  Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν την εκδήλωση.
 • Τρίτη 7 & Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 (11:00 – 17:00) – Διαπροσωπικές συναντήσεις στο HALL 2/Περίπτερο 2.561
 • Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 (11:00 – 17:00) – Διαδικτυακές συναντήσεις
 • Η επικοινωνία κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.
 • Η συμμετοχή στην εκδήλωση  & η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Καταληκτικές ημερομηνίες

 • 2 Ιουνίου 2022: Εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και υποβολή προφίλ
 • 1 Μαΐου – 3 Ιουνίου 2022: Επιλογή και προγραμματισμός των διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων από τις εγγεγραμμένες επιχειρήσεις μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας
 • Για περισσότερες πληροφορίες

Διαδικτυακές Επιχειρηματικές συναντήσεις «Turning Contacts Into Contracts» 1-5 Νοεμβρίου  2021

Διοργάνωση δωρεάν, προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων μέσω του Enterprise Europe Network
Απευθύνεται σε ΜΜΕ, πανεπιστήμια, ιδρύματα R&D , νεοσύστατες εταιρείες κ.α , που δραστηριοποιούνται στους κλάδους 

 1. ICT & ΨΗΦΙΑΚΕΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 2. ΙΑΤΡΙΚΗ & ΥΓΕΙΑ
 3. ΕΠΙΠΛΑ
 4. ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ
 5. ΧΥΤΕΥΣΗ & ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ

Εγγραφές στο https://turning-contacts-into-contracts.b2match.io/

Kosmima 2021

Μετά την επίσημη ανακοίνωση για την επανεκκίνηση των εκθεσιακών δραστηριοτήτων από 1ης Σεπτεμβρίου 2021, η KOSMIMA –τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα – θα υποδεχτεί ξανά τους επαγγελματίες του κλάδου με ασφάλεια στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 23 έως 25 Οκτωβρίου του 2021.

Κατασκευαστές, σχεδιαστές, εισαγωγείς, αντιπρόσωποι και χονδρέμποροι κοσμημάτων, ρολογιών και πολύτιμων λίθων, καθώς και εταιρείες με ασημένια είδη, είδη συσκευασίας και μηχανήματα, θα συναντηθούν στην μοναδική και μακροβιότερη έκθεση του κλάδου στη Βόρεια Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της «Kosmima» θα πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος, ο οποίος φέρνει στο προσκήνιο όλες τις νέες τάσεις και αναδεικνύει το ταλέντο και την έμπνευση καλλιτεχνών και σχεδιαστών ελληνικού κοσμήματος. Τον διαγωνισμό διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Aργυροχρυσοxόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo.

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα CirCoAX για ΜΜΕ από τους  κλάδους της μόδας και κλωστοϋφαντουργίας

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα CirCoAX ( https://circoax.eu/) έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει και να μετατρέψει τις παραγωγικές επιχειρήσεις Fashion & Textiles σε ανανεώσιμες, κυκλικές και βιώσιμες, παρέχοντας χρηματοδότηση και πρόσθετες υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης για την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, διαδικασιών, υπηρεσιών ή επιχειρηματικών μοντέλων.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
προθεσμία υποβολής 13 Οκτωβρίου 2021

Ενημερώσεις για Ζητήσεις και Προσφορές Συνεργασιών από Enterprise Europe Network

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

WCM (World Class Manufacturing) Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Στην Ιαπωνία 7-11 Μάρτιου 2022
Καταληκτική Ημερομηνία Αιτήσεων : 25/11/2021

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

“Virtual Greek Gastronomy Workshop με Benelux”, 18-20 Νοεμβρίου 2021

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να επιδοτήσει 15 επιχειρήσεις για την συμμετοχή τους στη διαδικτυακή εκδήλωση Virtual Greek Gastronomy Workshop με Benelux, που στοχεύει στην προώθηση των ελληνικών τροφίμων και ποτών στις χώρες της Benelux (Ολλανδία- Λουξεμβούργο-Βέλγιο).

Η συγκεκριμένη δράση διοργανώνεται από την εταιρεία Tourism Media & Events, θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Νοεμβρίου 2021 και συνδυάζεται με την παράλληλη εκδήλωση Virtual Greek Luxury Tourism, η οποία θα διεξαχθεί το ίδιο χρονικό διάστημα.  

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες διαδικτυακές συναντήσεις (Β2Β) μέσω ειδικά σχεδιασμένης ψηφιακής πλατφόρμας, με επαγγελματίες, εισαγωγείς, χονδρεμπόρους, διανομείς, αγοραστές supermarket, food servers, καταστήματα deli, ώστε να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τις γαστρονομικές τους προτάσεις.

Η Περιφέρεια θα επιδοτήσει κατά 80% το κόστος συμμετοχής στην δράση έως 15 επιχειρήσεων. Το υπόλοιπο 20% θα το επιβαρυνθούν οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν. Το τελικό κόστος μετά την ανωτέρω επιδότηση της Περιφέρειας ανά επιχείρηση υπολογίζεται στα 140€ πλέον Φ.Π.Α.
Προϋπόθεση για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Αττικής (εξαιρούνται οι τομείς ετικετοποίησης και διαφήμισης μιας εταιρείας καθώς και εταιρείες logistics).

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Αττικής με εξαγωγικό προσανατολισμό καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους προσκομίζοντας όλα τα απαιτούμενα έγγραφα έως και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotiki1@patt.gov.gr (με κοινοποίηση στο mkonstantopoulou@patt.gov.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά πατήστε εδω

Διεθνής Έκθεση τροφίμων και ποτών “SIAL” 2020, Παρίσι

Tο Enterprise Greece ενημερώνει τις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών για τη Διεθνή Έκθεση “SIAL” που λαμβάνει χώρα στο Παρίσι 18-22 Οκτωβρίου.Η έκθεση διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια και πρόκειται για το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο των τροφίμων, περιλαμβάνοντας 20 εκθεσιακούς τομείς από το σύνολο των προϊοντικών κατηγοριών της βιομηχανίας τροφίμων & ποτών όπως και σχετικά τεχνολογικά προϊόντα αλλά και προϊόντα συναφή με τις υπηρεσίες εστίασης.

To κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 500€/τ.μ. ενώ τα γωνιακά περίπτερα επιβαρύνονται με 10% επιπλέον, δηλαδή, η τιμή τους διαμορφώνεται στα 550 €/τ.μ.  ή στα 677 €/ τ.μ μέσω συγχρημ. Προγραμμάτων. Στο τελικό κόστος προστίθεται το ποσό 530 € Registration fee υποχρεωτικό για κάθε εκθέτη.

Αιτήσεις συμμετοχής έως 31/03/2020 

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ

2o Bio Festival 2020

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο “2ο Bio Festival 2020″, που θα πραγματοποιηθεί 8-10 Μαΐου 2020, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, στο κέντρο της Αθήνας, με επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας. 

Η Περιφέρεια Αττικής θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 60% για την ενοικίαση περιπτέρων, ενώ το υπόλοιπο 40% θα το επιβαρυνθούν οι ίδιοι οι εκθέτες. Τα περίπτερα θα έχουν διαστάσεις 5 τ.μ. (2 Χ 2.5)/ έκαστο και θα βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο της ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ. Η τιμή ανά τ.μ. ανέρχεται στο ποσό των 200 € (πλέον Φ.Π.Α).

Αιτήσεις συμμετοχής έως 18/03/2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: agrotiki1@patt.gov.gr ή στο Fax της υπηρεσίας 2132065020 

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ

Futurebuild Matchmaking 2020

Διοργάνωση δωρεάν, προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων μέσω του Enterprise Europe Network στις 4 Μαρτίου 2020 στο Λονδίνο στο πλαίσιο της έκθεσης
futurebuild (www.futurebuild.co.uk ).

Αυτή η εκδήλωση παρέχει στους επισκέπτες και τους εκθέτες την δυνατότητα να συναντήσουν πιθανούς συνεργάτες, μέσω δωρεάν- προκαθορισμένων συναντήσεων.

Δίνει την ευκαιρία σε προμηθευτές, κατασκευαστές και διανομείς να αναζητήσουν νέες και καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα από την διεθνή αγορά καθώς την ευκαιρία σε παραγωγούς προϊόντων, υπεργολάβους και επαγγελματίες να συναντήσουν κατασκευαστές αρχιτέκτονες διανομείς ερευνητικά κέντρα κ.α.

7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – Τhe Greek Fine Food Exhibition

Η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών και καταναλωτών (300 εκθέτες και 60.000 επισκέπτες το 2019) και έχει σαν στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των τοπικών προϊόντων, την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται συγχρόνως πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων (ημερίδες, γευστικές δοκιμές κ.α.) οι οποίες προβάλλουν την υψηλή διατροφική αξία των ελληνικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας ως μέλος του ENTERPRISE EUROPE NETWORK σε συνεργασία με το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και την ένωση Επιμελητηρίων της Καλαβρίας- Ιταλία, συνδιοργανώνουν Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις.

7η FOOD EXPO GREECE 2020

Πρόσκληση για συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής με επιδότηση κόστους περιπτέρου.

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «7η FOOD EXPO GREECE 2020» που θα πραγματοποιηθεί  από 7-9 Μαρτίου 2020  στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα, με επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας. Το συγκεκριμένο εκθεσιακό γεγονός διοργανώνεται από την εταιρεία « Forum Α.Ε.».

Προϋπόθεση για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Αττικής (εξαιρούνται οι τομείς ετικετοποίησης και διαφήμισης μιας εταιρείας καθώς και εταιρείες logistics).

Ως εκ τούτου όσες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και τις  20 Ιανουαρίου 2020.

Πληροφοριακό υλικό & έντυπα συμμετοχής:ΕΔΩ

Συμμετοχή στην 84η ΔΕΘ 7-15 Σεπτεμβρίου 2019

To Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, το μεγαλύτερο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της χώρας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network, μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στις προηγούμενες διοργανώσεις της ΔΕΘ και συνεχίζοντας τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και του παραγωγικού ιστού που εκπροσωπεί με στοχευμένες δράσεις, αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις – μέλη του να συμμετέχουν και στη φετινή 84η διοργάνωση.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης είναι η 1η Ιουλίου 2019

Πληροφορίες Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, τηλ.: 2103680879, 2103680878

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών (μη αλκοολούχων) “Sial Middle East 2019” 9–11 Δεκεμβρίου 2019 στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Στο site της Περιφέρειας Αττικής έχει αναρτηθεί πρόσκληση, αίτηση και υπεύθυνη δήλωση, που αφορούν στην συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών (μη αλκοολούχων) “Sial Middle East 2019”, που θα πραγματοποιηθεί από 9–11 Δεκεμβρίου 2019 στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης είναι η 17η Ιουνίου 2019

Έκθεση και συνέδριο “COMMUNICATION, ELECTRONIC AND MEDIA EXPO” 13 έως 16 Ιουνίου 2019, στο Erbil International Fair, στην πόλη του Ερμπίλ.

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο μας ενημερώνει ότι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Επικοινωνιών της Δημοκρατίας του Ιράκ, διοργανώνεται η έκθεση “COMMUNICATION, ELECTRONIC AND MEDIA EXPO” μαζί με συνέδριο σχετικό με τις επικοινωνίες και τα ηλεκτρονικά συστήματα, τα κανάλια ήχου και εικόνας, τα media και την ασφάλεια των επικοινωνιών, από 13 έως 16 Ιουνίου 2019, στο Erbil International Fair, στην πόλη του Ερμπίλ.

Οι Έλληνες επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, καλούνται να επικοινωνήσουν, για περισσότερες πληροφορίες, ως ακολούθως: e-mail: marketing@moc.gov.iq / Τηλ: +964 771 8140555 / e-mail: Alib.ipec@gmail.com / Τηλ: +964 770 7899664

Ενημερωτική εκδήλωση για την αγορά της Σερβίας

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ), ως μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network και σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στην Σερβία διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση την Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 19:30 για την αγορά της Σερβίας στα γραφεία του ΒΕΑ, Ακαδημίας 18, 1 ος όροφος. Ομιλητής  είναι ο κος Χρήστος Κουναλάκης, Γεν Σύμβουλος ΟΕΥ Α’, στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Βελιγράδι.

Διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής Σερβικών επιχειρήσεων στην Αθήνα

Το ΒΕΑ βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας επιχειρηματικής αποστολής Σερβικών επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους στην Αθήνα στις 25 Σεπτεμβρίου 2019.
 
Τμήμα Διεθνών σχέσεων ΒΕΑ , τηλ. επικοινωνίας 2103680878-2103680879

Επιχειρηματική αποστολή στην Βίλνιους της Λιθουανίας, 23 – 25 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ και ο Enterprise Greece, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Lithuania και την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών και της Πρεσβείας της Λιθουανίας στην Ελλάδα, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στην Βίλνιους της Λιθουανίας, από την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 έως την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019. Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας.

Δείτε το ενημερωτικό σημείωμα για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Λιθουανία εδώ.

Προθεσμία συμμετοχών έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΣΕΒ (κα. Βίκυ Μακρυγιάννη: Τ. 211 500 6121, Ε. vmakrigianni@sev.org.gr) και με το ΕΒΕΑ (κα. Τίνα Ρέτζεκα: Τ. 210 338 2342, Ε. tretzeka@acci.gr).

Επιχειρηματική Αποστολή στο Πακιστάν, 1-8 Ιουλίου 2019

Το Ελληνο-Πακιστανικό Επιμελητήριο οργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή στο Πακιστάν 1- 8 Ιουλίου 2019. Η επιχειρηματική αποστολή εστιάζει κυρίως στους παρακάτω τομείς:

 1. Φάρμακα
 2. Ενέργεια
 3. Είδη διατροφής και κυρίως ελαιόλαδο , ελιές και χυμοί φρούτων
 4. Τεχνογνωσία Μελέτες έργων, Project Management κατασκευών

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ελληνο-Πακιστανικό Επιμελητήριο στα τηλ: +30 210 81 52 459 και κιν: +30 699 64 21 885

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στις αρμόδιες υπαλλήλους του ΒΕΑ, στα τηλέφωνα 2103680879 (κ.Λαμπρινέα) και 2103680878 (κ.Σφυράκη) καθώς και στα email labrinea@acsmi.gr και sfiraki@acsmi.gr αντίστοιχα