Στη φετινή 87η ΔΕΘ, που φιλοδοξεί να αναδείξει την δυναμική και προοπτική της ελληνικής αγοράς, με προϊόντα σύγχρονα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας, συμμετέχει δυναμικά, δίνοντας χώρο και λόγο, σε 26 επιχειρήσεις, από διάφορους παραγωγικούς βιοτεχνικούς κλάδους.
Τα Μέλη μας, επιδοτήθηκαν στο 100% για την κάλυψη του εκθεσιακού τους χώρου και έχουν την προβολή και την υποστήριξη που απαιτείται, για την αρτιότερη παρουσία τους και την επίτευξη επωφελών συναντήσεων και συνεργασιών. Ήδη από τις πρώτες ημέρες, καταγράφηκαν αξιόλογες συναντήσεις και επαφές για συνεργασία, με εκθέτες εσωτερικού και εξωτερικού.
Στο χώρο των περιπτέρων των Επιμελητηρίων, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, έδωσαν το «παρών» 350 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από όλη τη Χώρα και σε ειδική θεματική ενότητα, επιχειρήσεις κλωστοϋφαντουργίας και ένδυσης.
Διαβάστε το Newsletter αναλυτικά ΕΔΩ