8 – 9 Ιουνίου e-Β2Β συναντήσεις, στο πλαίσιο του 5ου Ελληνογερμανικού Οικονομικού Φόρουμ

Ένα διήμερο ψηφιακών Β2Β συναντήσεων διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του 5ου Ελληνογερμανικού Οικονομικού Φόρουμ, με τίτλο «Όραμα Ανάπτυξης – Εμβληματικές Επενδύσεις», που πραγματοποιεί, 8 Ιουνίου, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK) και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Οι e-B2B συναντήσεις θα λάβουν χώρα την Τρίτη 8 Ιουνίου από τις 16:00 έως τις 19:00 (EEST) και την Τετάρτη 9 Ιουνίου από τις 11:00 έως τις 14:00 (EEST), μέσω e-πλατφόρμας, που αναπτύχθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό. Ήδη το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στις B2B επαφές έχουν εκδηλώσει πολυάριθμες ελληνικές και γερμανικές επιχειρήσεις, προερχόμενες από βασικούς κλάδους της οικονομίας, όπως η ενέργεια κι οι ΑΠΕ, η διαχείριση απορριμμάτων η τεχνολογία πληροφοριών και τηλεπικοινωνιών (ICT), ο τουρισμός και η αγροδιατροφή.

Η συμμετοχή στην πλατφόρμα των ψηφιακών e-B2B συναντήσεων είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι, αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, θα έχουν τη δυνατότητα, αρχικά να οργανώσουν τα ραντεβού τους και ακολούθως να τα πραγματοποιήσουν σε αυστηρά προγραμματισμένους χρόνους.

Σημειώνεται ότι, η πρωτοβουλία για τις e-B2B συναντήσεις υποστηρίζεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ.

Για την εγγραφή στην πλατφόρμα και για τον προγραμματισμό των B2B συναντήσεων, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να επισκέπτεται το link: https://5th-german-hellenic-economic-forum.b2match.io/ και για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, κα Β. Κεφαλά, τηλ. 210 6419018 και στο Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κ. Κ. Καραμάνης, τηλ. 210 36 07 690.

Χορηγοί του 5ου Ελληνογερμανικού Οικονομικού Φόρουμ είναι οι εταιρίες ACCENTURE, ADAPTIT, ALLIANZ, BASF, BOEHRINGER INGELHEIM, ROBERT BOSCH, ERGO, EUROBANK, RWE, PRO EVENTS.

Networking Partners ανέλαβαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Ντύσσελντορφ και το ΚΑΠΕ.

Το Φόρουμ υποστηρίζουν ως Χορηγοί Επικοινωνίας το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το kathimerini.gr, το moneyreview.gr κι η Griechenland Zeitung.