Παγκρήτιο φόρουμ προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Ελληνικά Ξενοδοχεία & τα Δίκτυα Διανομής– SUPER MARKET.

 Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών ( ΟΑΚΑ) 27 & 28 ΜΑΪΟΥ 2022

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ έως 13/5

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

για Ξενοδοχεία – Δίκτυα Διανομής- Super Market

Τη μοναδική ευκαιρία να προμηθευτούν φρέσκα και μεταποιημένα κρητικά αγροτικά προσόντα, απευθείας από τους παραγωγούς, θα έχουν όσοι εκπρόσωποι ξενοδοχείων και δικτύων διανομής τροφίμων – SUPER MARKET συμμετάσχουν στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο ΑθηνΣτάδιο της Αθήνας(ΟΑΚΑ ) στις 27 και 28 Μαΐου.

Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες ΔΩΡΕΑΝ ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) μεταξύ των δύο πλευρών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καθώς και παράλληλες δράσεις, για γνωριμία με τα κρητικά προϊόντα.

Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός διοργανώνουν τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) και της Περιφέρειας Κρήτης.

 Η αποδοχή της  σχετικής πρότασης των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Κρήτης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη έχει ως στόχο τη διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό και έχει την έμπρακτη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Περισσότερα εδώ

Αίτηση εδώ