Δωρεάν παροχή ιατρικών εξετάσεων-Ψηφιακή κάρτα υγείας αποκλειστικά για τα Μέλη του Β.Ε.Α.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας, γνωρίζοντας καλά, τις ανάγκες των συναδέλφων επιχειρηματιών και τα προβλήματα που δημιούργησε η συνεχιζόμενη υγειονομική και ενεργειακή κρίση σε όλους μας, τόσο σε επίπεδο κοινωνικό, όσο και οικονομικό, εξασφάλισε ως ένδειξη στήριξης στα Μέλη του, μια νέα, προνομιακής φύσης υπηρεσία:

Άυλη Κάρτα Υγείας «ΕΥ CLUB Β.Ε.Α» – ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ

Η κάρτα, είναι πανελλήνιας κάλυψης, με όλα τα προνόμια και δωρεάν Check Up αξίας τουλάχιστον 300€, διάρκειας 3 μηνών.

Για να κάνετε χρήση των δωρεάν Chek Up και των υπηρεσιών που σας παρέχει η Κάρτα Υγείας «EY CLUB Β.Ε.Α», χρειάζεται μόνο να την ενεργοποιήσετε, καταχωρώντας τον Αριθμό Μητρώου σας στο Β.Ε.Α.

Με την ολοκλήρωση της ενεργοποίησης, θα παραλάβετε στο e-mail που θα δηλώσετε:

1. Την ψηφιοποιημένη Κάρτα Υγείας «EY CLUB B.E.A», στην οποία θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας, ο προσωπικός αριθμός της κάρτας σας καθώς και η ημερομηνία λήξης και

2. Οδηγίες για την σωστή χρήση και αξιοποίηση της Κάρτας Υγείας EY CLUB B.E.A.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ – Πατήστε εδώ: https://bea.eyclub.gr/

Ενδεικτικά προνόμια/πλεονεκτήματα που παρέχει η Κάρτα Υγείας EY Club BEA:

  • Δωρεάν κλινική εξέταση από Παθολόγο, Καρδιολόγο και Χειρουργό για επείγοντα περιστατικά σε συνεργαζόμενες κλινικές, 24 ώρες το 24ωρο.
  • Έκπτωση και προνομιακές τιμές σε ιατρικές επισκέψεις σε ιδιώτες ιατρούς, σε τακτικά ιατρεία για προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, σε όλες τις ιατρικές υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων και των οδοντιατρικών αλλά και σε χειρουργεία.
  • Έκπτωση έως 60% σε όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις αιματολογικές και απεικονιστικές.
  • Δωρεάν check up, όπως ένας βασικός αιματολογικός έλεγχος, σε συνεργαζόμενες Κλινικές και Διαγνωστικά Κέντρα.
  • Δωρεάν Μεταφορά με ασθενοφόρο (σε περίπτωση νοσηλείας) σε ιδιωτική κλινική.
  • Προσιτές τιμές σε κατ’ οίκον ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες και άλλα πολλά!

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ

Μετά την παρέλευση του 3μήνου οι ενδιαφερόμενοι, ταμειακώς ενήμερα Μέλη του Επιμελητηρίου μας, μπορούν να συνεχίσουν την χρήση της κάρτας υγείας, με προνομιακές τιμές, ως ανταποδοτική υπηρεσία από το Β.Ε.Α., ως εξής:

  • Ατομική Κάρτα Υγείας 60 € από την κανονική τιμή των 100 €
  • Οικογενειακή Κάρτα Υγείας (έως 4 ατόμων), 90 € από την κανονική τιμή των 150 €.

*Στις παραπάνω τιμές, συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, τηρώντας πιστά τον Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τον ισχύοντα Νόμο, δεν χορηγεί στην Εταιρεία «ΕΥ CLUB» προσωπικά σας δεδομένα, στοιχεία επικοινωνίας, ταυτότητας, ή άλλα, ούτε και επιτρέπει την κοινή χρήση και πρόσβαση στο Μητρώο του Επιμελητηρίου μας. Έχει αποσταλεί μόνο, ο κατάλογος με έναν αριθμό, μοναδικό, που είναι ο Αριθμός του Μητρώου σας στο Β.Ε.Α. .

Επίσης: Το Β.Ε.Α. ουδεμία ανάμειξη έχει στην παροχή των υπηρεσιών μέσω της ψηφιακής κάρτας, ούτε ευθύνη για την ποιότητα των υπηρεσιών αυτών και της εν γένει εξυπηρέτησης, από το «ΕΥ CLUB».