Δράση του Β.Ε.Α

Δράση του Β.Ε.Α

Δυναμικό «παρών» στη 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έδωσε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας τόσο όσο αφορά την παρουσία του, όσο και τις θέσεις του μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού.   

Με Δελτίο Τύπου, η διοίκηση του Β.Ε.Α ζήτησε από την κυβέρνηση την άμεση υλοποίηση των ευνοϊκών μέτρων για τις επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα επισημάνθηκε ότι:

“Αναμφίβολα τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το περασμένο Σαββατοκύριακο από την Θεσσαλονίκη, προκαλούν ικανοποίηση στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, καθώς κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση, υλοποιώντας πάγια αιτήματά μας», δηλώνει ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας Παύλος Ραβάνης και προσθέτει ότι «η επιχειρηματικότητα που είναι βαθιά κλονισμένη από την αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος τα τελευταία χρόνια και την ανακολουθία των εξαγγελιών σε σχέση με τις πράξεις, περιμένει να δει επιτέλους μια κυβέρνηση να υλοποιεί αυτά που υπόσχεται.  Είναι μεγάλη ευκαιρία να ξανακτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στις επιχειρήσεις και το πολιτικό σύστημα, με σημαντικά οφέλη και για τις δύο πλευρές. Η αρχή έγινε, αλλά χρειάζεται να γίνουν ακόμη αρκετά, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ισχυρής και σταθερής ανάπτυξης».  

Όπως τα τρία προηγούμενα χρόνια, το Β.Ε.Α. συνέχισε την πολιτική υποστήριξης της εξωστρέφειας και ενδυνάμωσης της παρουσίας των Μελών του, επιδοτώντας και προσφέροντας εκθεσιακό χώρο, σε 13 επιχειρήσεις – Μέλη του, που έχουν την ευκαιρία, για προβολή των προϊόντων τους και επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της ΔΕΘ. 

Στα εγκαίνια του περιπτέρου, που έγιναν την Κυριακή, από πλευράς Διοίκησης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος, Παύλος Ραβάνης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Κώστας Δαμίγος και ο Οικονομικός Επόπτης Άγγελος Τζίβας, οι οποίοι είχαν επαφές με εκπροσώπους του Υπουργείου και της Κυβέρνησης και στους οποίους έθεσαν θέματα της αγοράς και τις προτάσεις του Επιμελητηρίου, για την διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας.  

Close Menu