Από τη Δράση του ΒΕΑ: «Το ΒΕΑ στην 84η ΔΕΘ»

Από τη Δράση του ΒΕΑ: «Το ΒΕΑ στην 84η ΔΕΘ»

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας, έδωσε δυναμικά το «παρών» και φέτος, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Για πρώτη φορά, μάλιστα, συμμετείχε σε κοινό περίπτερο, με τα άλλα δυο αμιγή Βιοτεχνικά Επιμελητήρια της χώρας, το Βιοτεχνικό Πειραιά και το Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενήθηκαν συνολικά, πάνω από 30 βιοτεχνικές επιχειρήσεις, από διάφορους κλάδους.

Όπως τα τρία προηγούμενα χρόνια, το Β.Ε.Α. συνέχισε την πολιτική υποστήριξης της εξωστρέφειας και ενδυνάμωσης της παρουσίας των Μελών του, επιδοτώντας και προσφέροντας εκθεσιακό χώρο, σε 13 επιχειρήσεις – Μέλη του, που έχουν την ευκαιρία, για προβολή των προϊόντων τους και επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της ΔΕΘ.  

Στα εγκαίνια του περιπτέρου, που έγιναν την Κυριακή, από πλευράς Διοίκησης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος, Παύλος Ραβάνης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Κώστας Δαμίγος και ο Οικονομικός Επόπτης Άγγελος Τζίβας, οι οποίοι είχαν επαφές με εκπροσώπους του Υπουργείου και της Κυβέρνησης και στους οποίους έθεσαν θέματα της αγοράς και τις προτάσεις του Επιμελητηρίου, για την διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας.